http://szabonemarika.blogspot.hu/

BLOG TRANSLATOR Blogfordító

23.11.08

Hát én már feladom vért izadok és nem jutok előre maradok a varrógépnél .De ha valaki ide téved nagyon megköszönöm a segítséget .előre is köszönöm .sos.

7 megjegyzés:

F.Gina írta...

A blogodat megcsináltad, bejegyzést is tettél, ez már fél siker :))
A Blogbajokba megjegyzést is tudtál írni, szóval ez is megy. Konkrét kérdést nem tettél fel, így segíteni sem tudunk, de olvasd végig a blogbajokat, már rengeteg használattal kapcsolatos dolgot kitárgyaltunk, ott sok segítséget kapsz. Ha valamit kérni szeretnél, célszerű az utolsó bejegyzéshez írni, még akkor is ha nem vág témába.
Gyere oda, és kérdezz bátran !

Marika írta...

Köszönöm a mosoly jelet most ez éltet hogy legalább már rám talált valaki e hatalmas világban.Azt hiszem nem volt illő csak ugy be esni a blogbajokba ,de ez volt az utolsó szalma száll.De remélem ráfogok jönni mindenre valahogy .És azt hiszem maradok . köszike

Phoenix írta...

Marika, ne csüggedj, én is kezdő vagyok, de az eltelt rövid idő alatt magamhoz képest sokat fejlődtem. Belelendül az ember, ha már van egy pici sikerélmény. Gina oldaláról én is sok tudományt csipegettem ösze, jó szívvel ajánlom. (én internetezni a gyerekeimtől, meg könyvből tanultam. Nem szégyen. :)

Marika írta...

Köszönöm kedves vagy .Ahhoz képest hogy tavaly karácsonykor még csak azt hittem egér csak a kamrában van egész jol fejlődök .Engem az unokák tanitanak és nagyon jo mikor azt mondják ügyi vagy mamuci.Fordult a válág nálunk eddig én tanítotam őket most ők engem .De ez igy jo.

Endy írta...

Koszonom a làtogatàsodat, jò blogolàst kìvànok! Jovok mèg làtogatòba!
Rosszul lett èrtelmezve a filc ùjsàgos jàtèk, ha nyerni szeretnèl decorblablabla blogjàn kell megjegyzèst hagyni!

F.Gina írta...

Odáig eljutottál, hogy hol van a diavetítés, és Picasa albumod is van. Tehát :
http://picasaweb.google.com/szabonemarika16/BloggerKPek#
Ezt a szöveget másold be a Modul hozzáadása, diavetítésbe. ott beírod, hogy a picasaról szeretnél vetíteni, és megadod az album címét.
Aztán mentés.

Tigrislilijom írta...

Visszafele sorrendben olvastam a blogbejegyzéseket. Hogy miért? :-))
Máskor is jövök, örülök, hogy sikerült fenntartani a naplóírást.
Úgy érzem, még sok szépet fogok itt látni és hallani! Addig is minden jót! Szeretettel Tigrislilijom