http://szabonemarika.blogspot.hu/

BLOG TRANSLATOR Blogfordító

21.11.10

KÉT ÉV SZÁMADÁSA

2008 November 23 -án írtam a legelső bejegyzést,csetlettem botlottam . Felraktam  csak a család és szűk barátok által látott munkáim  és megjelent a első blogkövető az első megjegyzés ,és szárnyakat kaptam Tőletek .Mint a  repülni tanuló  kis madárka egyszer fent egyszer  lent voltam . Kedves megjegyzések  is nagyon jól estek akkor is és most is. Azóta írtam 283 bejegyzést  ,144 blog követőm van ,köszönöm aki követi a blogom és megjegyzést hagy .Mikor elindítottam a blogos életem nehéz év volt a hátam mögött .De nagyon jó volt ha csak virtuális barátságot is kötni  ,amelyekből mára már tényleges barátságok alakultak.Olyan jó valahova tartozni.
Mivel közelbe nincs csoport csak 60 km-re amihez még nem jó közlekedés is társul.Hát így voltam egymagamba,táborba közös varrásra elmegyek ha csak tudok három éve a céh tag is vagyok .De most már városunkba megalakítottunk egy kézimunka szakkört, horgolós, kötős , hímzős asszonyok vannak ,de ahogy elnézem megfertőztem Őket a foltvarrással .Most készülünk a Karácsonyi vásárra, angyalkákat horgolunk ,szalon cukrot, koszorút és egyéb apróságokat készítünk .
Bővülünk is létszámba, olyan jó érzés mikor jön egy új tag és mutatja félve a szép angyalkát ,a dobozkából elő véve.Na ekkor jut eszembe az én csetlésem botlásom itt ,tudom mit kell tennem mert a kedves bátorító szó az emberre való figyelés mindennél többet ér.Tényleg itt a városba a környezetemben itt vannak az ügyes  kezű asszonyok ,csak nem tudták meg mutatni magukat  , nem volt hol ,nem volt egy csoport .Most ezt próbálom egybe fogni és lelket vinni szárnyakat adni  a kis csoportomnak.
Készülnek a nagymama virágoskertjéből a kis terítők , mutatják nézd csak ez a lányomé ez a menyemé lesz ,olyan kedvesek .Igyekszem minden tudásom ami csak  van megosztani tovább adni ,és együtt tanulni egymástól.
Páran voltak velem a Határtalanul Fesztiválon  nagyon tetszet mindenkinek  , csodálták a szép kiállított  munkákat ,
"jaj hová hoztál minket ez egy mese világ "
Hát elindulunk a folt varrás mese világába most már  együtt  a kis csoportommal.



9 megjegyzés:

Erika írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
bruercsi írta...

Gratulálok!! Még sok-sok évig tartó blogolást kívánok Te és mi örömünkre!!!

Szegusz írta...

Gratulálok! Olyan jó volt olvasni ezeket a sorokat (is)!

kathyinozarks írta...

hello from Missouri usa-just checking in--I had won your fall giveaway-but have not received it yet? thanks Kathy

Lonci írta...

Gratulálok:))) Nagyon sok születésnapot és szép alkotásokat kívánok:)

gromine írta...

Gratulálok, és további szép sikereket.

Aranyalma írta...

Szívből gratulálok a csoportodhoz, kívánom, hogy minden közös alkalommal érezzétek jól magatokat! :)
Aztán megtanulj ám horgolni!!! xD

Delfike írta...

Immár a 145.olvasód is meg van!
Gratulálok az elért sikerekhez!

BORI írta...

Szörfölgettem blogtársaim blogjai között.Rád találtam és nagyon megtetszett a "két év számadása" beirásod! Olyan kedvesen és szerényen irtál.Nagyon szépek a munkáid! Nagyon kedves, hogy össze gyűjtöd az asszonyokat kézimunkázni....úgy mint nagyon régen,gyerekkoromban falun.